Van der Stokker stucadoors | Van der Stokker stucadoors
15256
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15256,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Wie zijn we

Sinds 2000 is Van der Stokker stucadoors een zelfstandige onderneming gevestigd in Udenhout en werkt  voor zowel particulieren als bedrijven. Door kennis, ruime ervaring en het werken met de juiste professionele gereedschappen komen we steeds tot uitstekende resultaten.

 

Netjes werken staat bij ons hoog in het vaandel. Alles wordt afgeplakt voor we beginnen en laten uw huis weer netjes achter.

 

Van der Stokker stucadoors is de juiste keuze als u op zoek bent naar kwaliteit en service! Bovendien hanteren wij gunstige, marktconforme tarieven. Dus bent u op zoek naar kwaliteit, betrouwbaarheid en goede kwaliteit dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wat doen wij

Door de jarenlange ervaring lever ik vakwerk aan mijn opdrachtgevers met vele tevreden klanten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten wand en plafondafwerkingen.

 

Soorten stucwerk die ik u kan aanbieden:

 

-pleisterwerk
-schuurwerk
-sierpleisters bv. spachtelputz
-spackspuiten
-airless texspuiten
-sierlijsten en ornamenten
-buitenstucwerk

 

Heeft u vragen over bovenstaande diensten of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden

Werkwijze

Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en om de situatie te bekijken en op te meten. Op locatie kunnen wij al snel zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen we passend advies geven. Zo kunnen we een offerte maken die u binnen enkele dagen zult ontvangen.

Snel en vrijblijvend advies


Offerte nodig? vraag een offerte aan via ons offerteformulier !